Нерухомість |
![]() ![]() |
Нерухомість |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 90 Регистрация: 1.12.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5683 ![]() |
Чи вигідно зараз продавати нерухомість в Закарпатті?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 161 Регистрация: 23.4.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5087 ![]() |
Доброго дня, я можу вам підказати сайт продаж нерухомості в Закарпатті тут зібрані оголошення від ріелторів з актуальними цінами, а також потрібною та корисною інформацією для покупців. Якщо у вас виникнуть запитання, завітайте до контактного розділу та зв'яжіться з представниками для консультації. Квартири, будинки, склади, приміщення для бізнесу та багато чого іншого.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 56 Регистрация: 19.11.2020 Из: Украина, Киевская область, Барышевка Пользователь №: 4673 ![]() |
В мене зараз теж цікавить продаж нерухомості. Можливо хтось підкаже портали, де це можна зробити?
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 137 Регистрация: 16.11.2020 Из: Украина, Полтавская область, Великая Багачка Пользователь №: 4667 ![]() |
Ви можете швидко продати свою нерухомість на tix24 причому зробити це дуже просто, без сторонньої допомоги, достатньо просто розмістити свою обʼяву, а вже потім з вами почнуть звʼязуватися потенційні покупці. Не забудьте вказати всі деталі та необхідну інформацію для продажу та покупки, щоб було менше питань, а також зробити фото.
Мені саме так вдалося продати свою нерухомість. |
|
|
![]() ![]() |