Кардіолог в Києві |
![]() ![]() |
Кардіолог в Києві |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 32 Регистрация: 5.4.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5053 ![]() |
Я недавно перенесла серцевий напад і зараз мені треба знайти в Києві хорошого кардіолога для діагностики. Кого можете порадити, щоб і нормальний лікар був і не дорого? Бо зараз і так складно всі аналізи здавати і жити після цього, не хочеться залишитися зовсім без грошей. Там же ж треба і лікування буде оплатити. Загалом, надіюсь ви зрозуміли ситуацію.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 84 Регистрация: 5.10.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4575 ![]() |
Доброго дня. Недавно користувався послугами кардіолога у клініці “Варта”. Гарне обслуговування. Не чекав в черзі, і взагалі швидко потрапив на огляд. Мені зробили УЗД серця https://vartaclinic.com.ua/ і після отримання результату, лікар на консультації пояснив, що у мене відбувається із серцем, і як це виправити. Тому, я цілком задоволений, так як і вартість була нормальною. Можете і ви спробувати, варіант хороший.
|
|
|
![]() ![]() |