Дізнатися про підлогове покриття |
![]() ![]() |
Дізнатися про підлогове покриття |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 26 Регистрация: 7.11.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5602 ![]() |
Ось хотів дізнатись про підлогове покриття в інтернеті можливо щось знайти я просто пробував сам шукати і в мене не вийшло?
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 Регистрация: 22.4.2022 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5970 ![]() |
Добрий день теж спочатку не вдавалось знайти хорошою компанію яка займається покриттям підлоги. Але я таки зміг це зробити та знайти ось такую компанію яка займається такими послугами підлогове покриття львів Floorbest . Вони займаються досить давно покриттям підлоги я мають дуже багато різноманітних получу в цьому напрямку. Я був дуже здивований їхнім швидким сервісом да якість виконанням роботи. Думаю вам вони теж сподобаються.
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 16.4.2022 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5962 ![]() |
Цікаво спробую зайти до них на сайт і там все детально прочитати, а то не знаю як сайт працює.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 67 Регистрация: 21.4.2020 Из: Украина, Киевская область, Киев Пользователь №: 4359 ![]() |
Як на мене, найкращий асортимент покриття для підлоги в інтернет-магазині Світ Паркету, та й ціни там помітно відрізняються від пропозицій у аналогічних продавців. Коли ми купили у них паркетну дошку, пристойно заощадили. І якість покриття дуже подобається, ми не помилилися, коли зробили тут замовлення.
|
|
|
![]() ![]() |