Магазин продуктов |
![]() ![]() |
Магазин продуктов |
![]()
|
|
Бывалый ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 239 Регистрация: 30.10.2020 Из: Украина, Киевская область, Киев Пользователь №: 4622 ![]() |
Кому приходилось делать прокупки продовольственных товаров через интернет? Посоветуйте магазин, может там продукты дешевле, а то у нас нет контроля над ценами в магазинах, все значительно подорожало.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 176 Регистрация: 20.1.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4824 ![]() |
Це просто такий час настав, що ціни ніхто не контролює, але добре, що хоч в інтернеті можна їх моніторити та купувати там де дешевше. Ось таким чином я потрапила на сайт інтернет-магазину Візок https://vizok.market/. У них є розділи бакалія, кондитерка та безалкогольні напої, вибір хороший, а ціни ще кращі, що можна купити поштучно, що продається ящиками, наприклад, цукерки, ви все самі вибираєте та оформляєте замовлення з доставкою, сплатити товар можна при отриманні. Тому, якщо хочете заощадити, потрібно ризикнути.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 82 Регистрация: 25.5.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4408 ![]() |
Я люблю сама продукты выбирать, хотя иногда доставки выручают.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 72 Регистрация: 5.3.2021 Из: Украина, Киевская область, Ирпень Пользователь №: 4965 ![]() |
У свій час була противником того, щоб оформляти онлайн замовлення на продукти, але потім спробувала кілька разів і тепер практично весь час користуюся доставками. Улюблені магазини: Метро, Сільпо та Фора. З Фори взагалі частенько замовляю, оскільки як власник картки http://www.mastercard.ua/uk-ua/personal/of...4-23-promo.html ще й 10% скидки отримую, і доставка у них швидше, оскільки Фора зовсім недалеко від мого будинку.
|
|
|
![]() ![]() |