Радио, Радіо |
![]() ![]() |
Радио, Радіо |
![]() ![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 Регистрация: 27.6.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 853 ![]() |
-------------------- Чем темнее, тем легче быть звездой. (Станислав Ежи Лец)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 Регистрация: 16.1.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 39 ![]() |
Переношу коментарі з обговорення Радіо "Високий Вал" у форум:
Ігор Длябога | 2008-09-23 18:34 Друзі! Гарна програма. Слава Вам і нашій Україні! Чув милий спів знайомого -- віват Ерко. Ігор Кліфсайд Парк, США Кость, Калiнiнград | 2008-09-21 10:04 Taras АдмінДякую за добрі відгуки! Приємно, коли робиш роботу недаремно ![]() Стосовно озвучки, то плануємо робити це трішки згодом в окремій годинній програмці, де представлятимемо новинки. Можливо, якось подумаємо на текстовим представленням композицій у плеєрах. Дякую за таке чудове радiо, це суперово - чути рiдне за тисячу км, через три кордони (в мене мати зi Щорсу). Цього року знову був там, та вперше в життi хоч прокатився на Сосницю, Батурин, Крути... А про виконавцiв щось помiркуйте, бо не всi iноземцi, тобто дiаспоряни, знають виконавцiв наших (ваших) тiльки з голосу. Можна зробити, як, наприклад, на радiо 101.ru - там бiжить рядок з назвою пiснi та виконавцем. Чи хоча б хай який дi-джей каже, що то за пiсня зараз буде виконана. Кость, Калiнiнград | 2008-09-21 09:31 ВіталійА дійсно файне радіо зі всього шо шукав ліпшого ше незнайшов так тримати всім привіт з Волині На Волинi теж радiо непогане - я слухав, поки на це не перейшов - radio.simya.com.ua Князь чорний | 2008-06-27 10:41 Так радіо класне Відповісти | З цитатою Олександр (Носівка) | 2008-06-02 13:32 Чудова робота! Особливо приємно чути українські пісні. ВВ одне з небагатьох місць, де відсутня російська попса. Дуже дякую! Так тримати!!! Адмін | 2008-05-21 16:18 Taras Дякую за добрі відгуки! Приємно, коли робиш роботу недаремно ![]() Стосовно озвучки, то плануємо робити це трішки згодом в окремій годинній програмці, де представлятимемо новинки. Можливо, якось подумаємо на текстовим представленням композицій у плеєрах. Taras | 2008-05-20 10:35 Доброго дня, шановні. Гарна робота, хороша підбірка музики. Так тримати ![]() У мене є ще питання/пропозиція: чи можна озвучувати виконавця/группу/композицію (online: ICY або offline:playlist на сайті, або будь-яким зручним для Вас способом)? Країна має знати своїх героїв(виконавців). На жаль, інтернетові пошукові системи в більшості випадків також не в змозі ідентифікувати виконавця по "шматку" тексту пісні... Віталій | 2008-05-19 23:15 А дійсно файне радіо зі всього шо шукав ліпшого ше незнайшов так тримати всім привіт з Волині Павло П | 2008-03-18 15:41 Олеже мушу сказати, що класної музики побільшало , слухаю з задоволенням! Так тримати! вяха | 2008-02-07 19:18 Доброго вечора. Неуявляєте як тішусь тим що Ви в мене є -тисячі кілометрів від рідного дому. Хочу просити в ВАс помочі підскажіть де можна знайти : Реве та стогне якого початок з зрозумілої причини можна почути в Вас. Чи цей другий національний гимн виконує THE UKRAININS? 3 повагою до Вас . вяха | 2008-02-06 21:12 Жах те що в даний час чую-мова про водопостачання у Чернігові службовець крїни яка має свою ДЕРЖАВНУ МОВУ розмовляє мовою чужої країни яка у минулому була жорстоким поневолювачем України. Зараз виступає Володимир Хоменко в якого мова і державна і чудова. Дякую ще раз і ще раз ВИСОКИЙ ВАЛ-е за те що Ти Є. вяха | 2008-02-06 20:32 Доброго вечора шановні. Дякую Вам за те що Ви Є!!! Перглядаючи коментарі які до речі відзеркалюють відчуття і ЗНАННЯ користувачів Вашої Інтернет сторінки, я був примушений підтвердити мої знання відносно нашого УКРАЇНЬСЬКОГО одного з найстаріших міст ЧЕРНІГОВА-історія істинно чудова. Всіх хто має які небудь сумніви відносно історичного минулого і коренів Чернігова відсилаю : http://chernihov.moy.su/publ/24-1-0-124 Вяха | 2008-02-05 08:32 Дозвольте зайти до Вас в гості. Пишу до Вас з далекої далечини. Кілька хвилин тому чув пісню ,,Ой ти Галю галю молодая..." Не так давно знайшов на Інтернет сторінці пояснення чому у 1936 року Ансамбль ЧА поміняв первинні слова цієї пісні які подаю нижче. Головне пояснення для наведеного первозмісту таке: козаки ніколи не знущалися над дівчатами- вони (козаки) славилися лицарською поведінкою й такимиж манерами. ВИСОКИЙ ВАЛЕ ДЯКУЮ ТОБІ ЗА ТЕ ЩО ТИ Є . вяха. Їхали хозари із Дону додому, Умовляли Галю їхати з собою: "Ой ти, Галю, Галю молодая", Умовляли Галю їхати з собою. "Єдєм, Галя, с намі, мудримі жидамі, Будеш жить получше, чем у родной мами". Не слухає батька Галя молодая, До жидів на воза весело сідає. Ті ж повезли Галю курними шляхами, Крутими ярами, темними лісами. Розтинали Галю масними руками, Прив’язали бідну до сосни косами. Попід ноги Галі накидали хмизу, Запалили сосну ізверху донизу. Сосна догоряє, Галя промовляє: "Ой хто мене чує, нехай порятує". Козаки почули, до лісу майнули - Жидів порубали, Галю врятували. Ой хто дочок має, нехай научає З хтивими жидами шляхом не пускає. Андрюхє | 2008-01-29 09:07 Ага..., а Гомель з Пінськом - українські міста форева! ![]() Вже ж пояснювали! І Володимир Великий, і батько Хмель. Андрей | 2008-01-29 01:54 Причем здесь украинский? Чернигов-белорусский город..Также как и Смоленск Оленька | 2008-01-23 15:45 Чесно кажучи, новини я ваші ще не чула. Не було нагоди. Та музика просто супер! Я про таке радіо навіть мріяла раніше, поки випадково не натрапила на ваш сайт. Те що ви робите - це круто!! Просто те, що треба:)) Андрей | 2008-01-19 02:19 Я не пойму!Насколько мне объяснили в Беларуси,Чернигов ихний город,вы что их ассимилируете?? maryna | 2007-12-28 08:26 Грає радіо за межами країни, але хрипло. Сашко | 2007-11-16 13:49 І справді, іноді погіршується якість у вигляді хрипіня. Володимир | 2007-11-05 13:15 Чому іноді погіршується якість мовлення ? хріпіння тільки. Иванова | 2007-09-30 14:23 Супер,Олежа!!!Слушаю и получаю удовольствие!Наконец-то можно услышать сильные голоса и клёвые песни, а не говнище тапа "чем выше любовь, тем ниже поцелуи..."!!!:)Мало того, что безнравственность процветает, так все погрязли в сигаретном угаре и алкоголе!Так что проповеди нужны!Надо возрождать духовность народа!Может создать рубрику советов "Как веселиться без отравы!"?Успехов и процветания!!!:) Адмін-Яні | 2007-08-27 08:18 Дякуємо за добру оцінку! Зобов"язує ![]() Яна | 2007-08-27 07:52 Дякую!Дякую!І ще раз дякую! Я просто закохана у ваше радіо!!! Адмін-Яні | 2007-08-27 07:08 Відправлено на Вашу скриньку. Якщо отримали - дайте знати. Яна | 2007-08-26 23:30 Щукаю пісню " Яна,Яна ти кохана дівчинка моя" допоможіть будьласка!!! У вас в ефірі ця пісня є! Яна | 2007-08-26 23:23 Як добре,що є таке радіо!!!! Молодці!Так тримати!!! 2 2"Спецу | 2007-08-23 11:50 Ага, точно ФМ-ку якусь галіму представляєте: ретранслював київське - бабло з реклами рубанув. Ось і вся інформаційна діяльність. І хоча до рівня Валу за власними інформаціями як до Києва рАчки, але от жеж прикрість - з ВВ передирати якось вже і незручно ![]() 2"Спецу | 2007-06-13 14:05 Ти мабуть сам ці новини пишеш!? ![]() Та з Високого валу вже і передирати немає чого - прес-релізи та прес-анонси, які друкує ВВ ФМ-ки і самі отримуюють. Тільки вони при цьому не орчать з себе "провідних" журналітів. Плагіат всюди 2Спец | 2007-06-13 11:31 А яку з еФеМок, які систематично деруть новини з Валу, ви представляете? Це стосовно неправди в смислі "гірше". Чи інакше поставлю питання. Вам приємніше слухати зідране по фм-приймачу, чи оригінал, який виглядає значно краще? А радіо - це ЩО транслюють, а не ДЕ транслюють. Ви сильно відстали від життя. Спец | 2007-06-13 10:12 А саме радіо нічого, нормальна музика. Але це не радіо Спец | 2007-06-13 10:11 Галімі новини на радіо ВВ. Гіршого нічого в житті не чув. Профанація аноним | 2007-05-16 12:39 Супер радіо! Шкода тільки, що у мене трафік не безлмітний так би слухав цілий день. Бондарев Олександр | 2007-05-15 12:26 Павлуха! Олег! Дуже класно!!! Так ТРИМАТИ!!! Аматор | 2007-05-04 09:54 Кльово! А на ФМ буде? |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 Регистрация: 16.1.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 39 ![]() |
Тут от днями Нацрада частоти роздавала.
Тому є сенс обговорити тему чернігівського місцевого радіо, якої торкнулися у коментарях до цієї публікації. |
|
|
![]()
|
|
![]() Редактор новин ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 40 Регистрация: 14.2.2008 Из: Украина, Чернигов Пользователь №: 45 ![]() |
Очевидно, відбувся звичайий прозаїчний обмін за старим як світ принципом гроші-послуга
![]() |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 5.3.2009 Из: Россия, г Москва, Москва Пользователь №: 2578 ![]() |
Допоможiть будьласка вiдшукати пiсню "Черемшина" що пару годин тому грали по радio Високий Вал. Виконувала ii дiвчина с чудовим високим голосом, спiвала як справжнiй соловей! Дуже сподобалась, але самостiйно вiдшукати не можу(((( Скачав з iнету декiлька варiантiв виконання - все не те. Це не Повалiй, не Квiтка Цiссик i не Алiна Гросу (якiх вдалося знайти). Та дiвчина спiвала зовсiм iнакше, пiсня аж лилася з ii вуст. Може хтось знае ii iм"я?
|
|
|
![]()
|
|
Допоможiть будьласка вiдшукати пiсню "Черемшина" що пару годин тому грали по радio Високий Вал. Виконувала ii дiвчина с чудовим високим голосом, спiвала як справжнiй соловей! Дуже сподобалась, але самостiйно вiдшукати не можу(((( Скачав з iнету декiлька варiантiв виконання - все не те. Це не Повалiй, не Квiтка Цiссик i не Алiна Гросу (якiх вдалося знайти). Та дiвчина спiвала зовсiм iнакше, пiсня аж лилася з ii вуст. Може хтось знае ii iм"я? Це була все-таки Квітка Цісик. Пісню віднайшов і запропонував до ефіру мій колега, знайомий з латвійської приватної радіостанції Борис Мохір. Якщо є бажання - киньте мені свою електронку приватним повідомленням, я відішлю Вам на цю скриньку. Сообщение отредактировал Олег Головатенко - 5.3.2009, 7:54 |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 5.3.2009 Из: Россия, г Москва, Москва Пользователь №: 2578 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 6.3.2009 Пользователь №: 2583 ![]() |
Знайшов я самостiйно той самий варiант, що чув добу тому на хвилях Високого Валу.
Насправдi, це Casey Cisyk, пiсня Spring's Song з альбому Two Colours, записаного незадовго до ii смертi вiд раку у 1989 року. Але не все так просто. Голос Квiтки тому здаеться таким високим, що хтось пiдвищив швидкiсть програвання десь на 10% Пiсня на альбомi йде 04:15, а та, що на радiо - 03:54. Кожен може самостiйно переконатись у тому, скачав оригiнальний "альбомний" варiaнт i штучно прискорений варiант Обидва альбоми чудовоi американськоi cпiвачки, так рано покинувшоi цей свiт, можно стягти по лiнках: Квiтка"1980 Два кольори"1989 Сообщение отредактировал Cartip - 6.3.2009, 1:46 |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 5.5.2009 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 2773 ![]() |
А я от услишал на радио песню про казаков!
а можна вам ка нибудь скинуть песню в новой обработке от групы Брем Стокер! група играет в стиле Позитивный Ска Панк ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Модераторы Сообщений: 1 Регистрация: 12.2.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 23 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |