Корови і вибори |
![]() ![]() |
Корови і вибори |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 Регистрация: 13.6.2010 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 3633 ![]() |
http://val.ua/politics/region/206063.html - от як вміють корів до виборів приклеїти
-------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 12 Регистрация: 13.6.2010 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 3633 ![]() |
http://www.val.ua/politics/chernigov/206105.html ось і продовження КОРІВГЕЙТУ
-------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 63 Регистрация: 25.2.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 2 ![]() |
http://val.ua/politics/region/206063.html - от як вміють корів до виборів приклеїти Що значить "до виборів приклеїти"? Якщо хто не в курсі, то я нагадаю, з чого почалося. В кометарях до статті про Lexus Соколова якийсь агітатор (до речі авторизований під ніком andrik76) бовкнув: "Рішення є. Вибирати треба нормальних людей. Читав, що Кириченко - директор мясопереробного комбінату, хоче стати мером. Нехай попробує!" На це йому наступного ранку відповіли: "Кириченко в*р. Обворал всех жителей с.Петрушин. НЕ СДАВАЙТЕ СКОТ НА РИТМ. ОБВОРУЮТ." Після цього понеслись каменти в захист Кириченка вже від анонімних агітаторів. Можна звісно припустити що і "зав'язка" була розіграна. Проте особисто я не думаю. Коментатори-агітатори за Кириченка з'являлися не в тему і в каментах під іншими матеріалами. І ось на форумі вже прояви підозрілі. Початок цього, схоже, пояснюється просто: за що боролися, на те і напоролися. Вже після того як напоролися в каментах, з'явилася величезна стаття де Кириченка відбілювали тим що начебто і власник корів невідомий (?!!) і гроші заарештовані... А вже у відповіді на їх статтю-відмивайку "Чиї корови?" і з'явилося те, що названо "мочиловом" - "Чиї корови? Селян! А от гроші - тютю..." Суть коротко: - у 2005 році на Ритм привозять корів, з яких "Ритм" забирає 67 - гроші заарештовує державна виконавча служба, бо корови начебто у заставі під кредит - тягомотина, слідство, перевірки - факт: корови у заставу Авалю давалися НЕ власником, тобто незаконно (Аваль "взули" або там зсередини "допомогли" за відкат) - у 2008 році Кириченко стає директором - у 2009 році гроші розблоковано - у 2010 році Кириченко іде в мери, але гроші за корів так і не повернув, відмовляючись це робити вже особисто. У підсумку: - обдуреними, без корів і грошей, залишилися як звичайно селяни; - в інтернеті Кириченка намагаються анонімно "відмивати" - на виборчу кампанію Кириченка піде напевно в рази більше бабла, ніж сума на яку "Ритм" "кинув" сільських бабусь. |
|
|
![]()
|
|
Хочу щоб мені аргументовано пояснили. В чому провина Кириченка? Якого в 2005 році не було на Ритмі і який аж раптом став фігурантом справи тільки після оголошення свого наміру стати мером Чернігова. Чому до 2010 року нікому не потрібні були корови?
І захищати свою честь від наклепів- це святий обовязок кожної поважаючої себе людини, а керівника підприємства і вмілого організатора, тим більше!!! -------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 Регистрация: 13.7.2010 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 3661 ![]() |
це можливо й не відповідь, маленький пасаж - це щось схоже на ситуацію із київським зоопарком (якась нездорова тенденція пішла)... з тієї інформації, яку сам знаходив і "Oper Дата 6.7.2010, 22:55" написав, складається, що керівника підприємства (Кириченка) просто переклали чужу вину 5-річної давності, хоча сам він на посаді директора 2 роки...
![]() -------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
це можливо й не відповідь, маленький пасаж - це щось схоже на ситуацію із київським зоопарком (якась нездорова тенденція пішла)... з тієї інформації, яку сам знаходив і "Oper Дата 6.7.2010, 22:55" написав, складається, що керівника підприємства (Кириченка) просто переклали чужу вину 5-річної давності, хоча сам він на посаді директора 2 роки... ![]() От власне, шукають на кого звалити вину перед виборами. І взагалі, в когось добре розігралася фантазія щодо привязки туди Кириченка. -------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 Регистрация: 13.7.2010 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 3661 ![]() |
фантазія від незнання й небажання, хоча б з певною долею об"єктивності підходити до інформації, що на подають... більшість не звикла вести конструктивну дискусію, а лише "очорнювати" інших, а якщо пощастить і свої гріхи накунути
![]() -------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 3.9.2010 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 3726 ![]() |
Хоча тема трохи застаріла, але мені цікаво про яку суму йдеться? Напевно ж невелика для Кириченка, щоб із-за таких грошей
ризикувати репутацією, якщо це взагалі все правда? |
|
|
![]()
|
|
Хоча тема трохи застаріла, але мені цікаво про яку суму йдеться? Напевно ж невелика для Кириченка, щоб із-за таких грошей ризикувати репутацією, якщо це взагалі все правда? на скільки я знаю, то Кириченко готовий виплатити вказану суму, суд ще й досі не вирішив чиї то були корови, чи селян чи фірми посередник і т.д. і кому платити не відомо, а всім не наплатишся.... -------------------- Обережно: піарщик Кириченка
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 63 Регистрация: 25.2.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 2 ![]() |
Як показують розвіддані, користувачі Parnas та andrik76 - піар-боти Кириченка. От і вигороджують шефа.
|
|
|
![]() ![]() |