Хто чим користується для доступу в Інтернет? |
![]() ![]() |
Хто чим користується для доступу в Інтернет? |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 Регистрация: 16.1.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 39 ![]() |
Хто чим користується для доступу в Інтернет?
Можна писати власні, екзотичні варіанти доступу... Опитування додано на прохання appolon ![]() Сообщение отредактировал Олег Головатенко - 13.12.2008, 21:26 |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 Регистрация: 23.1.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 20 ![]() |
Бухгалтери та секретарки, що шастають на роботі в інеті, такі пункти голосування не осилять
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 12.12.2008 Из: ЧЕРНИГОВ Пользователь №: 1640 ![]() |
Operator, чому це Ви такої низької думки про бухгалтерок та секретарок?
![]() Особисто в мене вдома "Стаціонарний комп'ютер + домова (локальна) мережа". Зручно та на даний момент влаштовує. -------------------- Все, что не убивает - делает меня сильнее!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 Регистрация: 22.12.2008 Из: Чернигов Пользователь №: 1685 ![]() |
Дома подключение через локальную сеть. На работе - собственный сервер, раздаю интернет и себе, и сотрудникам (локальная сеть внутри офиса с распределением нагрузок и контролем за траффиком с возможностью оперативного ограничения).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 Регистрация: 9.3.2008 Из: , Пользователь №: 146 ![]() |
Дома подключение через локальную сеть. На работе - собственный сервер, раздаю интернет и себе, и сотрудникам (локальная сеть внутри офиса с распределением нагрузок и контролем за траффиком с возможностью оперативного ограничения). На работе у кого берете инет? |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 Регистрация: 23.1.2008 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 20 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 5.9.2008 Из: Україна,Чернігівська область, Чернігів Пользователь №: 1060 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 Регистрация: 22.12.2008 Из: Чернигов Пользователь №: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 29.4.2009 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 2756 ![]() |
Безлимитка ОГО от Укртелекома
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 18.11.2018 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4189 ![]() |
Воля .
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 23.10.2019 Из: Украина, Днепропетровская область, Верхнеднепровск Пользователь №: 4296 ![]() |
Я нещодавно змогла підключити домашній інтернет в Ужгороді https://kyivstar.ua/uk/home-kyivstar/internet/uzhhorod то ж я на Київстарі. Нарешта маю високу швидкість та стабільне підклюячення. Раніше в мене був локальний провайдер - там тариф навіть більший був, при швидкості досить невеликій, через модем. Зараз же в мене роутер, до речі отримали за гривню умовно, від провайдера.
|
|
|
![]() ![]() |