Увійти Реєстрація
AD
Форум
Календарь Пользователи Поиск

Ответить в данную темуНачать новую тему
доставка цветов
8006
сообщение 4.11.2020, 15:57
Сообщение #1

Новичок
*

Из: Украина, Полтавская область, Оржица

Хочу ваше внимание обратить на салон по доставке цветов Квиточка https://kvitochka.kiev.ua/. Приобретал букеты как говорится по разным ценам. Как бюджетные, так и премиум класса. Так что обращайтесь девочки флористы помогут, подскажут, составят букет как говорится (по вашему кошельку). А главное доставят быстро и не дорого.

+Цитировать сообщение
Bevur
сообщение 11.12.2020, 23:17
Сообщение #2

Новичок
*

Из: Украина, Черниговская область, Чернигов

Мужики, подскажите плиз какие-то офигенны цветы, которые можно купить во Львове девушке. Такие что бы их никогда ей не дарили, а я был просто красавчиком, когда их подарю.

+Цитировать сообщение
Ruta
сообщение 11.12.2020, 23:33
Сообщение #3

Бывалый

А мені наприклад страшенно подобають тюльпани, правда їх не зараз майже не дістати, але через місяць вони з'являться і мій чоловік їх почне дарувати. Буду дуже щасливою)

+Цитировать сообщение
ministr
сообщение 11.12.2020, 23:52
Сообщение #4

Бывалый

Цитата(Bevur @ 11.12.2020, 23:17) *
Мужики, подскажите плиз какие-то офигенны цветы, которые можно купить во Львове девушке. Такие что бы их никогда ей не дарили, а я был просто красавчиком, когда их подарю.

Ну що вам сказати з цього приводу) Насправді тут все доволі легко і є багато виходів з цієї ситуації, що склалось у вас, тобто у відсутності ідей. Якщо не хоче дуже сильно паритись, то можна просто купити великий букет троянд. Такий букет завжди був зброєю масового ураження. Ну от яка дівчина від нього відмовиться і не зрозуміє, що ви для неї щось значите. Думаю такої дівчині в природі не існує.
Можна взяти букет гарних ранункулюсів чи кал. Кали це взагалі дуже романтичні і ніжні квіти. Я своїй дівчині його теж дарував, їй страшенно сподобались. Зараз є ще велика мода на квіти в коробці. В інтернеті дуже багато фотографій подібних букетів і пропозицій також.
Ще хочу вас попередите, що варто брати букети лише у пристойних квіткових магазинах. Бо який би не був букет оригінальний та красивий, але якщо він складений не з зовсім свіжих квітів, він швидко може зіпсуватись. Ось у Львові є гарний квітковий магазин https://kvitna.ua/ Там все ,що я запропонував, є. Не дякуйте.

+Цитировать сообщение
Lisochka
сообщение 28.12.2020, 21:08
Сообщение #5

Участник
**

Цитата
А главное доставят быстро и не дорого.

Я бы не сказала что это самое главное.

+Цитировать сообщение
Lisochka
сообщение 28.12.2020, 21:10
Сообщение #6

Участник
**

Недавно мне знакомые посоветовали доставку цветов "Киевфлора", вот у них я и заказала для подруги на свадьбу корзину цветов https://kievflora.com.ua/korzini-cvetov/ Очень понравилась композиция! Смотрится бомбезно! И обошлась недорого. Так что теперь буду букеты на торжества только у них покупать, и всем могу тоже советовать!

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему