доставка цветов |
![]() ![]() |
доставка цветов |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 Регистрация: 30.9.2020 Из: Украина, Полтавская область, Оржица Пользователь №: 4558 ![]() |
Хочу ваше внимание обратить на салон по доставке цветов Квиточка https://kvitochka.kiev.ua/. Приобретал букеты как говорится по разным ценам. Как бюджетные, так и премиум класса. Так что обращайтесь девочки флористы помогут, подскажут, составят букет как говорится (по вашему кошельку). А главное доставят быстро и не дорого. |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 21 Регистрация: 9.12.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4722 ![]() |
Мужики, подскажите плиз какие-то офигенны цветы, которые можно купить во Львове девушке. Такие что бы их никогда ей не дарили, а я был просто красавчиком, когда их подарю.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Бывалый ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 282 Регистрация: 11.12.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4726 ![]() |
А мені наприклад страшенно подобають тюльпани, правда їх не зараз майже не дістати, але через місяць вони з'являться і мій чоловік їх почне дарувати. Буду дуже щасливою)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Бывалый ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 359 Регистрация: 21.10.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4601 ![]() |
Мужики, подскажите плиз какие-то офигенны цветы, которые можно купить во Львове девушке. Такие что бы их никогда ей не дарили, а я был просто красавчиком, когда их подарю. Ну що вам сказати з цього приводу) Насправді тут все доволі легко і є багато виходів з цієї ситуації, що склалось у вас, тобто у відсутності ідей. Якщо не хоче дуже сильно паритись, то можна просто купити великий букет троянд. Такий букет завжди був зброєю масового ураження. Ну от яка дівчина від нього відмовиться і не зрозуміє, що ви для неї щось значите. Думаю такої дівчині в природі не існує. Можна взяти букет гарних ранункулюсів чи кал. Кали це взагалі дуже романтичні і ніжні квіти. Я своїй дівчині його теж дарував, їй страшенно сподобались. Зараз є ще велика мода на квіти в коробці. В інтернеті дуже багато фотографій подібних букетів і пропозицій також. Ще хочу вас попередите, що варто брати букети лише у пристойних квіткових магазинах. Бо який би не був букет оригінальний та красивий, але якщо він складений не з зовсім свіжих квітів, він швидко може зіпсуватись. Ось у Львові є гарний квітковий магазин https://kvitna.ua/ Там все ,що я запропонував, є. Не дякуйте. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 76 Регистрация: 3.4.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4340 ![]() |
Цитата А главное доставят быстро и не дорого. Я бы не сказала что это самое главное. |
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 76 Регистрация: 3.4.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4340 ![]() |
Недавно мне знакомые посоветовали доставку цветов "Киевфлора", вот у них я и заказала для подруги на свадьбу корзину цветов https://kievflora.com.ua/korzini-cvetov/ Очень понравилась композиция! Смотрится бомбезно! И обошлась недорого. Так что теперь буду букеты на торжества только у них покупать, и всем могу тоже советовать!
![]() |
|
|
![]() ![]() |