Купити смартфон в Харкові |
![]() ![]() |
Купити смартфон в Харкові |
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 23.4.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5087 ![]() |
Всім привіт. Хочу купити собі новий айфон, тільки от не знаю чи вистачить грошей у мене. Які зараз ціни на 14 айфон в Харкові, може хто купував собі, і знає? Чекаю ваших відповідей.
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 91 Регистрация: 14.4.2021 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 5074 ![]() |
Можу вам Корейську версію підігнати за 20цатку впораюся якщо що, від оригіналу зовсім не відрізнити, тільки він без яблучка, але точно як 14-й один в один, ви залишитеся задоволені покупкою.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Бывалый ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 253 Регистрация: 21.10.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4601 ![]() |
Скрізь по різному, почекайте рік і ви зможете заощадити, ось біда, поміняються інтереси і вийде вже більш нова модель, може краще Самсунг 20 г взяти модельку?
|
|
|
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 77 Регистрация: 29.6.2020 Из: Украина, Черниговская область, Чернигов Пользователь №: 4447 ![]() |
Доброго часу доби. Якщо ви зважилися на таку дорогу покупку, тоді думаю краще буде трохи почекати, і купити собі Айфон 14 коли трохи впаде на нього ціна.
Що стосується вартість потрібного вам смартфна в Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/products/mobile/ то ви самі можете подивитися його ціну в інтернет магазині Алло. Якщо для вас буде дорого, тоді дивіться інші гаджети, тут є різні варіанти, і вибрати хороший смартфон думаю не буде для вас проблемою. ![]() |
|
|
![]() ![]() |